930×122 CAPRA 5

fc arges

NU E GLUMĂ! FC ARGEŞ ORGANIZEAZĂ SELECŢIE DE JUCĂTORI!

Tradiţia şi istoria echipei de fotbal FC Argeş Piteşti trebuie să meargă mai departe. La această concluzie au ajuns suporterii şi fostele glorii ale echipei care au făcut în ultimul timp mai multe demersuri pentru a reînfiinţa echipa.
În acest sens, sâmbătă a fost organizată la stadionul din Ştrand o întâlnire între suporterii şi foştii jucători. „S-a prezentat pe larg proiectul, au apărut câţiva fotbalişi care vor să reprezinte clubul pe teren. Suntem cu toţii încrezători! Aşteptăm să ni se alăture cât mai mulţi iubitori ai acestei echipe. Primul lucru a fost făcut, ne-am înfiinţat şi ne-am înscris în liga a IV, acum urmează selecţiile.”, spune Florin Dobre, preşedintele asociaţiei Fan Club FC Argeş.
Marţi, de la ora 18, la stadionul din parcul Ştrand sunt aşteptaţi toţi cei care vor să activeze în Liga  a IV la FC Argeş Piteşti 1953. Va fi făcută o selecţie de jucători.
„Cred că Argeşul are nevoie de această echipă de fotbal! În iarnă va trebui o echipă competitivă pentru că, din experienţă vă spun, suporterul are nevoie să fie mândru când vine să urmărească echipa, nu să vină să vadă cum pierde. Va trebui să găsim cei mai buni jucători cu care uşor, uşor să promovăm în următorul eşalon.”, a declarat fostul jucător al echipei FC Argeş, Jean Vlădoiu (foto).

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90