930×122 CAPRA 5

    ADIO DOBRIN

    „Nu eram pregatiti sa ne despartim!“

    Pitesti.26 octombrie 2009.
    Astazi se implinesc doi ani de cand Nicolae Dobrin a plecat de langa noi. Acum 2 ani, “Gascanul” a fost selectionat de Dumnezeu pentru a juca in echipa ingerilor. Acum 2 ani, Nicolae Dobrin a plecat dintre noi lasand in urma amintirea celui mai bun fotbalist roman al tuturor timpurilor. In ziua aceea si Cerul a plans impreuna cu toti cei ce l-au iubit, l-au admirat si l-au sustinut in timpul vietii.
    O zi de doliu national, o zi neagra pentru fotbalul romanesc, o zi in care, macar pentru cateva minute, ne vom aminti de magia Printului. Devenit idolul multor tineri si fotbalisti, Dobrin uimea de fiecare data cand atingea mingea. Dumnezeu i-a harazit acest talent fantastic iar el a stiut sa il fructifice. Cu exceptia calitatilor sale tehnico-tactice, a fost un familist convins, cu un caracter ales, aparte. Si-a iubit suporterii si clubul la care evolua. A refuzat milioanele granzilor din Bucuresti si pe ale celor de la Real Madrid pentru a fi mai bogat sufleteste alaturi de cei care il iubeau. A stiut sa se faca apreciat nu numai prin magia jocului sau dar si prin personalitatea sa. „Le multumesc tuturor celor care sunt langa mine. Treptat, treptat, au trecut doi ani. Noi suntem in fiecare duminica aici, la Gicu la mormant. Pentru mine, acest eveniment nu reprezinta o noutate, pentru ca multa lume vine mereu aici. E greu dupa 41 de ani sa te trezesti ca te desparte soarta, mai ales ca noi nici nu eram pregatiti de asa ceva.“, a declarat Gica Dobrin, sotia regretatului fotbalist la parastasul tinut langa mormantul lui Dobrin.
    In semn de respect pentru legenda fotbalului argesean, galeria FC Argeş invita astazi pe toţi suporterii la ora 19 la stadionul care poarta numele celui mai mare fotbalist romaân al tuturor timpurilor, Nicolae Dobrin, pentru a marca aceasta trista zi.
    NICOLAE DOBRINIncepe Memorialul Nicolae Dobrin
    Miercuri, 28 octombrie, va avea loc pe terenurile sintetice ale stadionului din Trivale, Memorialul Nicolae Dobrin editia 2009. La memorial se vor disputa noua partide iar in afara de FC Arges si FC Nicolae Dobrin vor mai participa echipe de juniori de la Steaua, Dinamo, U Craiova si Dacia Mioveni.Sursa: mysport.ro / sportarges.net

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3