930×122 CAPRA 5

adrian mutu

Nume uriașe ale fotbalului mondial la meciul de retragere al lui Mutu

Nume uriașe ale fotbalului mondial la meciul de retragere al lui Mutu.

Citiți și: Ce a pățit un interlop din Argeș în biserică? Voia să se însoare cu fiica fostei iubite

Meciul de retragere al lui Adrian Mutu (43 de ani), programat duminică, 12 iunie, va pune față în față nume uriașe din fotbalul internațional și românesc. Printre acestea, Fabio Cannavaro, Claude Makelele, David Trezeguet și Luca Toni, anunță gsp.ro.

Citiți și: Breaking. A murit mama lui Adrian Mutu!

Pe 12 iunie, începând cu ora 19:00, va avea loc meciul de retragere al lui Adrian Mutu în cadrul Sports Festival. Față în față vor fi o echipă formată din ex-fotbaliști români și una compusă din staruri internaționale.

În echipa vedetelor internaționale, „World Stars”, antrenată de Cesare Prandelli, vor juca nume precum Sebastian Frey, Fernando Couto, Fabio Cannavaro, Claude Makelele, Jimmy Floyd Hasselbaink, David Trezeguet și Luca Toni.

Adrian Mutu va juca în ambele echipe.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Un cetatean spune:

    Cand o sa incetati sa il mai ridicati in slavi pe acest „pitestean” care si-a renegat originea uitand de orasul natal care l-a propulsat in fotbalul mare? Pe bune, a miscat vreun deget Mutu pentru Pitesti dupa ce a plecat de aici? Si m-am exprimat eufemistic, intrebarea directa era: l-ati auzit sa spuna vreun cuvant despre Pitesti pe undeva? (nu un cuvant rau sau un cuvant bun, ci un simplu cuvant)

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3