Donaris 930 x 122

dobre

O IUBIRE ALB-VIOLETĂ – FC ARGEȘ MERGE ÎNAINTE

„Azi e zi de sărbătoare, FC Argeş are meci/Îţi iei şapca şi fularul şi la stadion iar pleci!”, este refrenul unei galerii entuziaste, care vrea să-și vadă din nou echipa favorită pe prima scenă fotbalistică a țării. Sunt suporterii lui FC Argeș Pitești 1953. „Vrem să ajungem, în patru-cinci ani, acolo unde eram învăţaţi: în Liga I. Este un proiect de durată.”, spune Florin Dobre, preşedintele Asociaţiei Suporterilor lui FC Argeş și președinte al asociației care „patronează” echipa aflată acum în Liga a IV-a (județeană).

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Proiectul, demarat la sfârşitul lunii iulie, privind reînfiinţarea echipei i-a readus împreună pe adevăraţii suporteri şi pe fostele glorii alb-violete: Viorel Moiceanu, Relu Ancuţa, Mihai Zamfir, Jean Vlădoiu, Ilie Bărbulescu, Marius Priseceanu, Bogdan Argeş Vintilă, Jean Barbu, Vali Năstase, Paul Ciobanu, Dan Ionaşcu, Vasile Stan, Adrian Neaga și Constantin Schumacher. Revigorarea fotbalului argeşean prespune, însă, mult efort şi multă implicare, deocamdată doar din partea unui grup de oameni. O asociaţie sportivă îşi doreşte să răzbească, iar suporterii sunt alături de ea cu tot ce le stă în putință. Pentru a pregăti așa cum se cuvine fiecare meci, suporterii fac chetă, strâng bani și cumpără materiale pentru o coregrafie de excepție în tribunele stadioanelor pe care joacă FC Argeș 1953.

Pentru buna ei funcționare, asociația adună cotizații lunare și sponsorizări și organizează licitații. Rezultatele sunt excepționale: la fiecare partidă disputată pe teren propriu FC Argeş 1953 are afiş şi invitaţii personalizate, iar pe stadion spectatorii primesc câte un program de meci. În curând fanii alb-violeți vor avea la dispoziție şi produse promoţionale. Pentru cei care doresc să ajute financiar echipa există și conturi bancare în care pot dona bani (Asociația Sportivă FC Argeș Pitești 1953, Banca Transilvania-Pitești, cont în lei: RO91BTRLRONCRT0263557301 și cont în euro: RO41BTRLEURCRT0263557301.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Mâine, de la ora 11:45, FC Argeș va disputa un nou meci în campionat, urmând să întâlnească pe FC Curtea de Argeș. Deși considerată pe teren propriu, partida se va disputa pe stadionul din Albota. Asta pentru că baza sportivă Arpechim din Pitești pe care FC Argeș își dispută de obicei meciurile de acasă este închiriată sâmbătă și duminică pentru un alt eveniment. (Foto: Facebook FC Argeș Pitești)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3