EcoMoto 930×122

OLTCHIM_HANDBAL

Oltchim, în faliment după 9 decembrie!

Oltchim Râmnicu Vâlcea, cel mai galonat club de handbal feminin din România şi unul dintre cele mai puternice din Europa, intră oficial în faliment. Anunţul a fost făcut de administratorul judiciar al clubului aflat, deocamdată, în insolvenţă.

”Pe 9 decembrie vom cere falimentul, clubul nu se mai poate redresa. Este părăsit de sponsori, nu are nicio sursă de venituri, nu mai are echipă, jucătoare, are doar un mic patrimoniu din mijloce fixe şi mai sunt şi nişte bani în cont, câteva zeci de mii de euro.

S-a făcut un tabel al creanţelor la data de 10 iunie, a intrării în insolvenţă, dar după ce se va trece la faliment se va întocmi un tabel suplimentar al creanţelor, cu salariile jucătoarelor până la data de 30 iunie, data scadentă a contractelor. Salariaţii au prioritate înaintea tuturor creditorilor. În opinia mea, jucătoarele îşi vor primi 50-60% din restanţe, restul va fi pierdere.

Există un contract de sponsorizare cu SC Oltchim, de circa 46 de miliarde de lei vechi, suntem înscrişi acolo la masa credală, dar credeţi că mai vede cineva un ban de acolo? Nu există posibilitate legală să cesionăm datoria la Fisc”, declară pentru Prosport administratorul judiciar Viorel Deaconu.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90