Donaris 930 x 122

    georgescu-479x500

    Opt fotbalisti de la C.S. Mioveni printre clientii retelei de proxenetism din Arges

    Primarul orașului Mioveni, care este și președintele de onoare al echipei CS Mioveni, Ion Georgescu, este revoltat de atitudinea  jucătorilor. Se pare că opt fotbaliști de la C.S. Mioveni se număra printre clienții salonului de masaj erotic din Pitești unde mai  multe tinere erau obligate să se prostitueze.

    Jucătorii de la CS Mioveni sunt plătiți de Consiliul Local, iar primarul s-a enervat peste măsură la gândul că banii ajungeau în buzunarele proxenetilor. Acesta a declarat că va face o adresă oficială către Poliția Argeș, pentru a-i fi comunicate numele sportivilor implicați, urmând ca aceștia să fie eliminați din lot:

    „Este rușinos! Poate oamenii  și-au propus, dacă tot nu știu fotbal, sunt la apus de carieră și expirați, să se recalifice. Cursurile, în cazul de față, le țineau la saloane de masaj erotic, oricum e cea mai veche meserie din lume. Este un eveniment jenant  pentru comunitate și pentru sportivi. Voi face o adresă către IPJ Argeș, să vedem care sunt jucătorii. Se aud foarte multe zvonuri. Se  spune că printre ei se află și jucători căsătoriți, pe care-i credeam familiști convinși. Acest incident va grăbi despărțirea de ei. Voi lua măsuri! ”

    Poate că aceasta este o posibilă ‘scuza’ pentru evoluția mai mult decât jenantă de pe teren a fotbaliștilor. Băieții erau mult mai  ocupați cu fetele decât cu fotbalul. În 13 meciuri oficiale disputate in 2012, CS Mioveni nu a obținut decât trei puncte și este codașa Ligii I.

    Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism  au depistat, în noaptea de miercuri spre  joi, la sediul SC Hot Massage SRL, la un hotel din Pitești și la o pensiune din Curtea de Argeș, trei victime minore, care erau  constrânse să întrețină raporturi sexuale plătite. În acest dosar 35 din cele 42 de persoane audiate au fost clienții salonului de masaj. Capii rețelei, două femei, au obținut în urma  exploatării a 13 fete, dintre care 4 minore, peste 100.000 de lei.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3