NOR CURIER 930X122

fc arges

PE SITE-UL OFICIAL AL LUI FC LIVERPOOL S-A VORBIT DESPRE FC ARGEȘ!

După cum cititorii noștri știu, deputatul PNL de Argeș Theodor Nicolescu este nu doar fan, ci și membru cotizant al galonatului club de fotbal din Anglia FC Liverpool. În această calitate parlamentarul a acordat recent un interviu pentru site-ul oficial al clubului.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Le-a vorbit englezilor despre FC Argeș

În interviu Nicolescu povestește cum a ajuns să facă o adevărată pasiune pentru „cormorani” și spune că primul său idol de la FC Liverpool a fost legendarul Ian Rush. De asemenea, deputatul amintește și de FC Argeș. „Am crescut la 5 minute distanță de mers de stadionul lui FC Argeș. Chiar dacă echipa nu e atât de cunoscută, este un club important pentru fotbalul românesc. Au câștigat de două ori titlul de campioană a României în anii 70 și au învins echipe mari, ca Real Madrid sau Valencia, în cupele europene. Din păcate, clubul are acum probleme, este în insolvență. Sper, însă, că va reveni în prima linie a fotbalului românesc. Școala de fotbal din Pitești este una dintre cele mai bune din România. De-a lungul anilor, o mulțime de jucători importanți s-au ridicat de aici. Adrian Mutu este, probabil, cel mai bun exemplu în acest sens în Europa”, spune deputatul PNL de Argeș Theodor Nicolescu în interviul pentru site-ul oficial al clubului FC Liverpool.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Este de patru ani suporter cotizant

Interviul este ilustrat cu două fotografii: una cu Nicolescu în tribunele de pe Anfield Road, stadionul pe care joacă FC Liverpool, și o alta cu el și fetița lui, ambii îmbrăcați în tricouri cu însemnele „cormoranilor”. Amintim că deputatul Theodor Nicolescu, avocat de meserie, a devenit în urmă cu patru ani suporter cotizant al lui FC Liverpool. Plătește pe an o cotizație modică, de 16 lire sterline, adică ceva mai mult de 85 de lei. În schimb, primește periodic pe e-mail informații despre programul și noutățile de la echipă. Îi place FC Liverpool de mulți ani, dar fan înfocat a devenit în 2005, după finala de poveste de Liga Campionilor câștigată de „cormorani” împotriva italienilor de la AC Milan. Microbiștii își amintesc că atunci FC Liverpool a egalat după ce la pauză a fost condusă cu 3-0 și a câștigat trofeul la lovituri de la 11 metri. Nicolescu a ajuns și pe Anfield Road. În 2010 a asistat în tribune la partida pe care englezii au disputat-o în UEFA Europa League cu Unirea Urziceni.

Interviul, în limba engleză, poate fi citit aici: http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/154774-global-lfc-family-romania. (Foto: liverpoolfc.com)

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90