New Profesional Consult 930 x 122

fotbal

TUDOR_PENDIUC_AUGUST_2013

PENDIUC E MULȚUMIT! AU DEVENIT LIDERI!

Primarul Piteștiului are motiv de satisfacție. Echipa de fotbal finanțată de municipalitate, SCM Argeșul Pitești, a preluat astăzi șefia seriei a șasea din liga a III-a.

Citiți și: Exclusiv. Imagini tulburătoare! Fotbalist piteștean, găsit pe jos într-o stare șocantă!

SCM a învins în deplasare, cu 1-0, pe FC Zagon, în derby-ul etapei cu numărul 17. Unicul gol al partidei a fost înscris în minutul 41 de Dulcea. Coroborat cu faptul că târgoviștenii de la Chindia joacă abia mâine (în deplasare cu FCM Câmpina), victoria de azi i-a propulsat pe piteșteni pe primul loc. SCM are acum 38 de puncte, iar Chindia – 37. Înaintea acestui eșec FC Zagon se afla pe locul 3, cu 34 de puncte. În următoarea etapă, programată pentru data de 14 martie, SCM va juca pe teren propriu cu FCM Târgoviște.

Amintim că în momentul înființării clubului primarul Tudor Pendiuc a promis că SCM va urca an de an în câte-o ligă până va ajunge în Liga I. Iată că până acum echipa a promovat din Liga a IV-a în Liga a III și are șanse mari să promoveze anul acesta în Liga a II-a a fotbalului românesc.

Citiți și: Eveniment mult așteptat la Pitești Arena

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90