NOR CURIER 930X122

Pendiuc e negru de supărare! Ce surpriză neplăcută i-au făcut!

Acum câteva zile, primarul Piteștiului s-a declarat nemulțumit. Parcă a anticipat că va urma o surpriză și mai neplăcută.

După ce etapa trecută a remizat, 0-0, la modesta FC Păpăuți, SCM Argeșul Pitești a comis-o din nou astăzi. Piteștenii nu au reușit nici de această dată să înscrie, terminând tot la egalitate și tot 0-0 meciul disputat pe teren propriu cu FCM Câmpina.

Și mai dureros pentru Tudor Pendiuc și suporterii echipei este că SCM a pierdut locul 1 în clasamentul seriei a șasea a Ligii a III-a la fotbal. Asta pentru că târgoviștenii de la Chindia, jucând acasă, i-au bătut măr, scor 5-0, pe argeșenii de la Atletic Bradu, asigurându-și un golaveraj mai bun decât al SCM-ului și care i-a urcat pe prima poziție. În urma rezultatelor din etapa de astăzi, SCM a trecut pe locul 2, cu 31 de puncte și golaveraj + 19, în timp ce Chindia a preluat șefia clasamentului, tot cu 31 de puncte, dar cu golaveraj + 21.

Amintim că Primăria Pitești finanțează SCM Argeșul. Obiectivul lui Tudor Pendiuc este promovarea echipei în Liga a II-a și ulterior chiar în Liga I.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • ziceam si eu spune:

    Preocuparea numarul unu a d-lui Pendiuc este fotbalul.Halal administratie totul e rezolvat a mai ramas doar fotbalul .Sa ne traiesti primare te mai votam si peste 3 ani.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90