NOR CURIER 930X122

penescu_ingandurat

Penescu a plecat de la FC Arges!

Pitesti.19 mai. 2010.
Dupa un lung razboi cu suporterii, purtat atat pe stadion , dar mai ales in afara lui, Penescu a renunţat astazi, in mod oficial, la conducerea clubului FC Arges. Familia Penescu, care detine falimentarul Grup PIC, principalul finantator al FC Argeş, vor preda administratia gruparii alb-violete celui de-al doilea actionar, respectiv Consiliul Local Pitesti. De asemenea, isi anunta disponibilitatea vanzarii actiunilor catre un alt investitor agreat de catre Primaria Pitesti, sau chiar Primariei Pitesti, se arata in comunicatul clubului FC Arges, semnat de Andrei Penescu, fiul finanţatorului Cornel Penescu. In prezent, Penescu e afla in arest preventiv, din data de 11 mai, pentru infractiuni de coruptie, in vreme ce FC Arges a ratat sansa de promovare in Liga I.
Se pare ca in momentul in care Penescu a fost din nou arestat, clubul din Trivale a intrat in colaps financiar, s-au sistat platile catre fotbalisti si mai mult, la ultimele meciuri ale loturilor lui FC Arges II si III, conducerea nu a avut bani sa plateasca nici macar baremurile arbitrilor si observatorilor.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3