NOR CURIER 930X122

    dorinel

    Penescu chemat la Tribunal de Dorinel

    Bucuresti. 9 decembrie 2009.
    Aflat in arest pentru acte de coruptie in fotbal si infractiuni economica, Cornel Penescu a fost dat in judecata si de catre Dorinel Munteanu, fostul anrenor al FC Arges in perioada 2006-2007. Munteanu ii cere daune morale de 510.000 de lei pe motivul ca Penescua l-ar fi acuzat ca nu si-a facut bine meseria de antrenor, fapt care i-a stricat reputatia fostului international al Romaniei.
    Ieri, la Tribunalul Bucuresti, a avut loc infatisarea in acest proces in care alaturi de Penescu mai este acuzat si Adrian Porumboiu, patronul echipei F.C. Vaslui. Din partea acuzatilor, doar Cornel Penescu s-a prezentat in fata instantei, Adrian Porumboiu preferand sa isi trimita avocatul. In fata judecatorilor, Cornel Penescu nu a recunoscut multe dintre jignirile pe care i le-a adus lui Dorinel Munteanu, precum “milog” sau “prost” si in urma carora acesta i-a intentat proces.
    Desi acuzatii nu recunosc invinuirile, la dosar au fost atasate mai multe articole din presa si emisiuni televizate care contineau declaratiile acuzatoare ale lui Cornel Penescu si Adrian Porumboiu la adresa antrenorului. Dorinel Munteanu a intentat actiunea de judecata pe 30 martie, fostul antrenor al echipelor FC Arges, FC Vaslui si Steaua Bucuresti chemand in judecata si Federatia Romana de Fotbal careia ii invoca faptul ca nu a luat nicio masura disciplinara asupra acestor conducatori de cluburi. Urmatorul termen de judecata, cand cei trei sunt chemati la Tribunalul Bucuresti, a fost stabilit de instanta la data de 28 aprilie 2010.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90