NOR CURIER 930X122

penescu_ingandurat

Penescu renunta gratis la FC Arges! Turcu vrea un sfert din actiuni

Pitesti. 04 mai. 2010.
Lovitura de teatru in fotbal.Odiseea penesciana in fotbalul roamanesc a luat sfarsit! Dupa o lunga lupta cu autoritatile locale, cu Fiscul dar si cu suporterii, Penescu renunta gratis la echipa FC Arges! Desi a avut mai multe oferte de-a lungul anilor din partea unor cunoscuti oameni de afaceri precum Vasile Turcu, Gheorghe Dolofan sau Gigi Netoiu, Andrei Penescu, fiul finantatorului clubului FC Arges, Cornel Penescu, a emis un comunicat de presa in care precizeaza ca tatal sau preda gratis clubul alb-violet spre administrare Primariei Pitesti.

Andrei Penescu a precizat ca pretul actiunilor detinute de familia Penescu, respectiv pachetul majoritar reprezentand 80%, nu a fost stabilit la nicio suma, dorindu-se doar preluarea clubului de catre un investitor bine intentionat. Fiul lui Cornel Penescu a mai mentionat ca FC Arges nu are nicio datorie in afara de cele curente, speculatiile aparute in presa cu privire la impozitul neachitat al pitestenilor fiind eronate.
Intentia fostul actionar dinamovist Vasile Turcu de a investi FC Arges, alaturi de autoritatile locale, Consiliul Local si Consiliul Judetean este la un pas sa devina realitate. Turcu a analizat situatia actuala a clubului pitestean si in urma discutiilor pe care le-a apurtat in aceste zile cu autoritatile locale a declarat ca este gata sa investeasca iar actiunile sa fie împartite în mod egal intre investitori.”Sotia mea este argeseanca si vreau sa ajut pe FC Arges. Nu pot plati însa eu gaurile altora. I-am prezentat primarului Tudor Pendiuc varianta mea si astept un raspuns”, a spus azi Vasile Turcu, pentru mediafax.ro.
Cu doua etape ramase de disputat din acest sezon competitional, FC Arges ocupa locul 5 in Seria 2 a Ligii secunde, fara sanse de promovare in Liga I.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90