930 x122 grota rece

    penescu_catuse

    Penescu, retinut din nou

    Cornel Penescu a fost reţinut, luni, 10 mai, pentru 24 de ore, sub acuzatia de dare de mita. In prezent, Penescu se afla in arestul Inspectoratului poliţiei judeţene Argeş. Finantatorul FC Arges a primit, luni, o ordonanta de retinere pentru 24 de ore, sub acuzatia de dare de mita catre cei doi arbitri arestaţi de DNA, in urma cu doua saptamani, Ionica Serea si Marius Martis.

    Penescu nu a plecat singur catre arest ci insotit de prietenul si colaboratorul sau, Liviu Facaleata, care a fost si el reincatusat. Cei doi sunt acuzati de dare de mita in forma continuata, finnd de fapt retinuti in acelasi dosat si pentru aceiasi fapta ca si anul trecut, cand au petrecut in arest mai bine de 10 luni.
    Procurorilor DNA sustin ca, pentru a favoriza echipa Fotbal Club Arges Pitesti, la o partida cu Steaua Bucureşti, disputata la data de 20 martie 2009, Serea a primit 21.000 de dolari de la Penescu, prin intermediul lui Martis si Facaleata.
    Pe 30 aprilie, Tribunalul Arges a decis arestarea preventiva, pentru 29 de zile, pe numele foştilor arbitri Marius Martis si Ionica Serea, sub acuzaia de luare de mita.
    {loadposition inside}

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3