New Profesional Consult 930 x 122

concurs

PENTRU COPII ȘI TINERI, CONCURS DE PATINAJ ÎN PARCUL ȘTRAND

Duminică, cu începere de la ora 10, pe patinoarul artificial din Parcul Ștrand se va disputa „Cupa Piteştiului la patinaj”.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Competiția, dotată cu multe premii surpriză, li se adresează tuturor copiilor și tinerilor cu vârste între 5 şi 18 ani. Vor exista 2 probe (viteză şi îndemânare) și 4 categorii de vârstă: 5-8 ani, 8-10 ani, 10-14 ani și 14-18 ani. Organizatorii precizează că participarea este gratuită.

“Sperăm să avem un număr mare de participanţi. După cum am observat, la patinoar sunt foarte mulţi doritori care vor să facă patinaj. De aceea am venit cu ideea de a organiza o competiţie pentru a le răsplăti puţin pasiunea. Le-am pregătit surprize în colaborare cu Asociația Judeţeană Sportul pentru Toţi şi Clubul Sportiv Municipal Piteşti”, a afirmat Cristian Otobîcu, de la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeş, într-o conferință de presă organizată astăzi la DJST. (Foto patinoarul artificial din centrul Piteștiului – Arhivă) 

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3