Donaris 930 x 122

judo

PESTE 500 DE JUDOKA, ÎN PITEŞTI

În această seară se încheie la Sala Sporturilor din Piteşti Cupa Europei la Judo rezer­vată cadeţilor (masculin şi feminin). Competiţia a început vineri.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

În Piteşti sunt prezenţi 527 de spor­tivi din 28 de ţări. Este vorba de Albania, Armenia, Belarus, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croaţia, Estonia, Franţa, Georgia, Germania, Gre­­cia, Israel, Italia, Luxemburg, Ma­ce­do­nia, Marea Britanie, Republica Mol­dova, Muntenegru, Polonia, Rusia, Ser­bia, Slovenia, Turcia, Ucraina, Un­garia şi România. Ţara noastră are în competiţie 124 de judoka.

Cu ocazia Cupei Europei, an­tre­norul piteştean Cornel Pălărie a fost răsplătit cu un trofeu pentru întreaga sa ac­tivitate de 40 de ani depusă în slujba judo-ului. Pălărie va primi şi un post în Federaţia Română de Judo.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90