930×122 CAPRA 5

bianca elena voica

PITEȘTEANCĂ DE SUCCES

Piteșteancă de succes. Argeșul are tineri cu care se poate mândri. Un astfel de exemplu este piteșteanca Bianca Elena Voica. Ea este componentă de bază a echipei de junioare III de la LPS Viitorul Pitești și face parte și din lotul național.

Citiți și: Grupa U 16 a LPS, antrenată de „Tomiță”, scoate fotbaliști de națională pe bandă rulantă!

În vârstă de 14 ani, Bianca practică handbalul de 7 ani. Piteșteanca se anunță a fi o speranță a handbalului românesc, activând acum cu rezultate deosebite și la Centrul de Excelență în handbalul feminin din Brașov și în lotul național de junioare al României. Alături de Bianca, alte două handbaliste au fost convocate la lotul național: Ghiță Andreea și Diana Dumitru.

Bianca Elena Voica este pregătită de Nadina Dumitru, antrenorul echipei de junioare III de la LPS Viitorul Pitești.  De asemenea, Bianca a fost convocată și la echipa de junioare II, formație antrenată de Cătălin Gheție și Luminița Iordache.

Citiți și: FETE DE AUR. CAMPIOANELE MIOVENIULUI, CAMPIOANELE ȚĂRII

Echipa de junioare III a LPS Viitorul Pitești se află pe locul doi în Campionatul Național de Handbal, prima poziție fiind ocupată de CSM Ploiești (în seria H).

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3