EcoMoto 930×122

dica

Pitesteanul Dica revine la Steaua

Pitesti. 24 decembrie 2010.
Steaua l-a transferat pe pitesteanul Nicolae Dica, omul-golgeter din perioada 2004-2008. Steaua a bifat joi primul transfer al iernii: l-a repatriat pe Nicolae Dica. Fotbalistul pitestean de 30 de ani revine in Ghencea dupa doi ani si jumatate. El si-a reziliat contractul cu Catania, dupa ce in aceasta toamna a evoluat sub forma de imprumut in Turcia, la Manisaspor.
Gigi Becali a anuntat perfectarea tranzactiei, insa nu a parut deloc entuziasmat de prima achizitie in era Mihai Stoica. „Am vorbit cu MM si Dica se intoarce. Il luam pentru sase luni si ii dam si lui, acolo, 10.000 de euro pe luna. Sa vedem daca el mai poate sa alerge! Au trecut trei ani peste el, nu mai e Dica ala care marca multe goluri! In fine, il aduce sa vedem daca il putem revitaliza”, a declarat patronul Stelei.
In precedenta perioada petrecuta in Ghencea, Dica a evoluat ca al doilea virf, pozitie din care el a inscris in 125 de meciuri jucate in Liga I, 54 de goluri in cei patru ani si jumatate petrecuti in tricoul Stelei. A venit la inceputul anului 2004 si de atunci a fost in fiecare sezon golgeterul Stelei, a castigat doua titluri de campion (2005 si 2006) si o Supercupa (2006), a marcat 14 goluri in Europa, fiind pe locul 2 in clasamentul all-time al jucatorilor stelisti.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3