930 x122 grota rece

asu poli timișoara

PITEȘTI: SCANDAL LA STADION. A INTERVENIT JANDARMERIA

Pitești: Scandal la stadion. A intervenit Jandarmeria.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Jandarmii argeșeni au asigurat măsurile de ordine şi siguranţă publică la meciul de fotbal de astăzi din Liga a II-a dintre FC Argeș și ASU Poli Timișoara, meci care s-a desfășurat pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești și care a fost câștigat de gazde cu 2-0.

Suporterilor timișoreni le-au fost date 3 amenzi, în valoare totală de 900 de lei, pentru consum de băuturi alcoolice pe stadion. De asemenea, jandarmii au întocmit actele de constatare pentru deținerea ilegală de către unii suporteri timișoreni de articole pirotehnice și pentru purtarea fără drept a unui box.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

În plus, clubul FC Argeș a primit avertisment pentru că nu a luat suficiente măsuri pentru ca suporterii să nu intre pe stadion cu băuturi alcoolice și articole pirotehnice. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3