930×122 CAPRA 5

    Handbaliste_Oltchim

    Pitestiul, colaborare cu „galacticele” de la Oltchim

    Municipiul Pitesti va avea echipă de handbal feminin din toamnă, iar această echipă ar putea fi pepinieră pentru un club emblemă al handbalului românesc. Primele discuţii în acst sens au fost deja purtate între responsabilii clubului Oltchim din Râmnicu Vâlcea şi conducerea Primăriei Piteşti.

     

    Primăria Piteşti intenţionează să înfiinţeze în toamna anului în curs o echipă de handbal feminin. Autorităţile au ambiţii mari, aşa că deja au fost demarate discuţii cu conducerea echipei fanion a României, Oltchim Râmnicu Vâlcea, în vederea unei colaborări. Jucătoare de la Oltchim care nu ar prinde lotul ar urma să fie „detaşate” la Piteşti unde preponderente în echipă vor fi jucătoare locale iar acestea, la rândul lor, vor fi pregătite pentru un posibil transfer la Oltchim.

    Tudor Pendiuc, primarul municipiului, a discutat personal despre o asemenea colaborare cu managerul general al Oltchim, Constantin Roibu. Acesta a părut încântat de idee.Tot în toamnă municipalitatea vrea să înfiinţeze şi o secţie de scrimă la Piteşti.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3