930×122 CAPRA 5

Ungur

Piteşteanul Adrian Ungur joacă în Cupa Davis

După ce anul acesta şi-a încrucişat rachetele cu cel mai bun tenismen de pe planetă, Novak Djokovic, piteşteanul Adrian Ungur este gata pentru o nouă provocare:  meciurile din Cupa Davis, în care România întâlneşte Cehia. Echipa naţională de tenis încearcă în acest weekend să rămână în prima grupă valorică a Cupei Davis, dar va avea o misiune extrem de dificilă, deoarece adversara ei este puternica reprezentativă a Cehiei, care-l are în componenţă pe Tomas Berdych, numărul 9 în clasamentul mondial ATP. 

Cel mai bine clasat tenismen român la ora actuală, în lipsa accidentatului Victor Hănescu, este piteşteanul Adrian Ungur, numărul 129 ATP. În el îşi pune speranţele antrenorul Andrei Pavel, dar Adrian va avea o sarcină destul de dificilă. Primul adversar al lui Ungur va fi, vineri, Radek Stepanek (nr. 25 ATP). Până acum, Adrian Ungur a disputat trei meciuri în Cupa Davis, având două victorii şi o înfrângere. În acest an, Ungur a adus României singura victorie în meciul cu Argentina, de la Buenos Aires, învingându-l pe Juan Monaco (nr. 33 ATP), după ce pierduse în faţa lui David Nalbandian.

În 2011, piteşteanul Adrian Ungur a câştigat două turnee Challenger, la San Benedetto şi Manerbio (ambele în Italia), dar în cele patru turnee de Mare Şlem nu a reuşit să intre pe tabloul principal. În total, el a acumulat în acest an premii în valoare de 75.000 de dolari.

Partidele din Cupa Davis se desfăşoară la Centrul Naţional de Tenis de la Bucureşti. Meciurile de simplu, de vineri şi duminică, vor începe de la ora 11, iar partida de dublu, de sâmbătă, de la ora 12. partidele vor putea fi urmărite în direct la TVR1.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3