930 x122 grota rece

challange_day

Piteştenii i-au învins pe dominicani!

La finele lunii trecute, Piteştiul a concurat cu oraşul San Pedro de Macoris, din Republica Dominicană, în cadrul unui eveniment numit „Challenge Day”, eveniment dedicat mișcării. Asociaţia Internaţională Sportul pentru Toţi, organizatoarea competiţiei, a transmis în această săptămână rezultatele oficiale pentru participanţii din întreaga lume.

Conform anunţului oficial al organizatorilor, Piteştiul a învins categoric San Pedro de Macoris, rata de participare a cetăţenilor la acţiuni sportive sau de mişcare fiind de aproape 8 ori mai mare decât în Republica Dominicană.

Astfel, în Piteşti au fost înregistraţi 52.923 de participanţi, în vreme ce în San Pedro de Macoris doar 7.500. Procentual, 31,5% dintre cetăţenii Piteştiului au participat la competiţie, în vreme ce numai 3,8% dintre dominicani au răspuns chemării organizatorilor.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90