930×122 CAPRA 5

    primarie

    Piteştiul va avea echipă de handbal feminin

    Echipa de juniori III de handbal feminin a Liceului cu Program Sportiv Piteşti (clasă de gimnaziu), antrenată de profesorul Nadina Dumitru, a reuşit să câştige competiţia de profil din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar desfăşurată la Mediaş. Performerii (antrenoarea, jucătoarea Cătălina Ciolponea, şefii LPS şi SCM) au fost prezentaţi miercuri, 4 aprilie 2012,  la Primărie.

    Cu aceasta ocazie, Tudor Pendiuc, primarul oraşului, a anunţat că din toamnă municipiul va avea o echipă de handbal feminin care va fi înscrisă în Divizia A.

    Veste pe placul antrenoarei Nadina Dumitru care chiar solicitase acest lucru, dorind ca jucătoarele pe care le creşte acum să rămână şi să facă performanţă la Piteşti.

    Nadina Dumitru s-a plâns că sunt unele conduceri ale unor şcoli din Piteşti care nu au lăsat echipa sa să se antreneze corespunzător, explicaţia fiind legată de… costul per elev care a dat sistemul educaţional peste cap.

    Primarul Pendiuc a promis că va avea o discuţie cu conducerea Inspectoratului Şcolar pentru a se remedia această problemă.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90