EcoMoto 930×122

    mutu_trist

    Victor Pițurcă: „Mutu a plâns!”

    Unele surse au dezvăluit, după dubla Naţionalei României de fotbal cu Ungaria şi Olanda, că selecţionerul Victor Piţurcă ar fi avut un conflict cu piteşteanul Adrian Mutu, vedeta incontestabilă a echipei. Într-o conferinţă de presă desfășurată astăzi, selecţionerul a ţinut să lămurească situaţia.

    „Iniţial, eu n-am vrut să-l convoc pe Mutu pentru aceste două jocuri, considerînd că nu e la un nivel foarte bun fizic. Dar, după ce l-am văzut la meciul cu Marseille am discutat cu el şi am făcut un program. Să vină de sâmbătă la cantonament şi să respecte acel program, dar nu s-a întâmplat acest lucru.

    Mutu a şi plâns, la un moment dat, într-o discuţie la telefon cu Neagoe, a venit apoi şi la mine şi şi-a cerut scuze. A făcut totul ca să rămână la lot. Îl credeţi pe Mutu mai tare decât este?

    Cum să sară la bătaie cu mine? El nu mai este la nivelul fizic pe care îl avea odată. Şi a jucat cât am considerat eu că poate să joace!”, a spus Victor Piţurcă, citat de Gazeta Sporturilor.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3