Donaris 930 x 122

    interistii sarbatoresc prima victorie acasa

    FC International – Astra Ploiesti 2-1

    Mioveni. 25 octombrie 2009. FC Intrenational
    Dupa sase incercari nereusite, FC International Curtea de Arges a obtinut in sfarsit prima victorie pe teren propriu in Liga 1.
    Argesenii au deschis primii scorul in minutul 8, prin Lucian Itu care a sarit de langa un adversar în centrul careului si a trimis cu capul in poarta Astrei o centrare venita de pe partea stanga.
    Egalarea s-a produs in minutul 42, cand fostul dinamovist Miranda a impins mingea in poarta din apropiere, dupa ce Marius Popa reusise sa respinga intr-o prima faza lovitura de cap a lui Takayuki.
    In minutul 76, Vezan prinde un sut puternic de la 28 de metri, care se opreste în vinclul portii lui Cristi Munteanu, aducand astfel prima victorie de pe teren propriu din scurta istorie a evolutiilor pe prima scena fotbalistica a Interului.
    Pentru a-i impulsiona pe jucatori, conducerea clubului FC International a triplat primele inainte de partida cu Astra Ploiesti, astfel ca victoria de duminica l-a adus nu numai un confortabil loc 11 in clasament ci si cate 1.500 de euro in buzunare.“Am reusit ceea ce ne-am propus, avem doua victorii consecutive dupa reusita de la Alba Iulia si victoria de astazi. Sunt foarte bucuros, insa trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant. Le voi spune asta si baietilor la antrenamentul de maine, greul abia acum incepe. Ma bucura faptul ca pe zi ce trece ne gasim ritmul. In repriza a doua mi-a placut foarte mult evolutia baietilor, ca si la Alba Iulia de altfel, insa trebuie sa tinem cont de fatul ca este abia etapa a 11-a, mai este mult pana la terminarea campionatului.” a declarat dupa meci antrenorul interistilor, Stefan Stoica.In urmatoarea etapa FC International va intalni in deplasare formatia FC Vaslui, ocupanta locului 5.
    Formatiile:
    FC International : Marius Popa – Neagu, Ratiu, Viera, Matei – Lazar, Vezan, Radut, Bacila – E. Kone, Itu. Antrenor Stafen Stoica.
    Astra Ploiesti : Cristi Munteanu – Mihalache, Oprsal, Rohat, Craciun – V.Gheorghe, Seto, Stratila, L.Ganea – Djokici, Miranda. Antrenor Nicolo Napoli.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90