NOR CURIER 930X122

fc-arges

Primăria renunţă la auditul pentru FC Argeş

Primarul Tudor Pendiuc a anunţat astăzi că Primăria a renunţat să mai facă un audit financiar la clubul FC Argeş, aşa cum se promisese. Motivul este acela că FC Argeş se află în procedură de declarare a insolvenţei.

„Nu mai dăm drumul la audit, deoarece este o acţiune în instanţă pentru insolvenţă şi în urma acesteia o să aflăm şi situaţia financiară exactă. Toată lumea mă întreabă dacă sunt investitori pentru FC Argeş, dar nu mai „zboară” investitorii în fotbal cum erau odată!

Este adevărat că FC Argeş a fost retrogradată pe nedrept, fără să se aştepte decizia instanţei privind actele de corupţie, dar situaţia este dificilă din punct de vedere economic şi pentru municipalitate.

Cum ar fi să dăm bani pentru fotbal când nu avem bani pentru investiţii, învăţământ, curent electric?”, a spus primarul.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90