EcoMoto 930×122

suporteri_protest2

Protest al fanilor FC Arges

Pitesti. 07 ianuarie 2010.
Azi, de la ora 11.00, suporterii echipei FC Arges au organizat un protest  in fata Clubului FC Arges, de pe strada Armand Calinescu din Pitesti. Fanii alb-violeti si reprezentantii galeriei au dorit sa discute cu reprezentantii conducerii clublui despre  masurile ce trebuiesc luate imediat pentru redesarea situatiei financiare actuale, in contextul in care marea majoritatea a jucatorilor si a stafului tehnic au cerut rezilierea contractelor si ameninta cu memorii la Liga Profesionista de Fotbal. In plus echipa care ar trebui sa se afle in plina pregatire, nici macar nu are certitudinea unui antrenor principal, dupa ce Ionut Badea si-a dat demisisa si a anuntat ca vrea sa antreneze pe FC International.
Actiunea liderilor galeriei FC Arges nu a avut insa niciun rezultat deoarece acestia nu au avut cu cine dialoga. Predesedintele clubului, Severius Stancu si ceilalti membrii din conducere, precum si antrenorii secunzi ori cei de la echipele a II-a si a III-a, au preferat sa paraseasca sediul clubului cand au aflat ca suporterii vin sa le ceara explicatii. O alta suparare a fanilor este faptul ca pe banca tehnica a echipei FC Arges nu isi gasesc locul marile nume din fotbalul argesean, oamenii care au jucat la acesta echipa si care au incercat de mai multe ori sa intre in staful administrativ. Fanii alb-violeti cer conducerii sa gaseasca cat mai repede un antrenor, iar acesta sa nu fie numit din randul tinerilor care antreneaza echipele secunde ale clubului, asa cum se vehiculeaza.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90