930 x122 grota rece

    sigla-fc-arges

    „Daca Penescu da F.C. Arges, o luam in secunda doi!”

    Pitesti. 28 octombrie 2009. FC Arges.
    Consiliul Local Pitesi si Consiliul Judetean sunt gata sa preia destinele clubului F.C. Arges. Asta daca si actionarul majoritar, grupul PIC, va fi de acord. Cele doua administratii publice – care au statut de actionar minoritar in societate, respectiv 10%, vor cere si un audit, pentru a cunoaste clar situatia economica a clubului. Primarul Pitestiului Tudor Pendiuc “Am discutat in mai multe randuri cu Ilie Penescu despre situatia clubului. Sunt dificultati create de criza economica, situatia lui Cornel Penescu, dar si de restantele pe care alte cluburi le au catre echipa. Eu am inteles ca sunt unele restante catre jucatori, insa doar din luna septembrie. Se dau banii, dar cu unele intarzieri, mi s-a spuns. Cert este insa un lucru: daca actionarul principal doreste sa dea echipa, Consiliul Local si Consiliul Judetean sunt gata sa o preia in secunda doi. Vedem dupa aceea ce vom face cu ea. Ne gandim si sa cerem un audit pentru a vedea clar care este situatia financiara. Am discutat deja cu domnul Nicolescu in legatura cu acest lucru. Deocamdata actionarii majoritari nu vor, eu i-am intrebat si mi-am aratat in continuare disponibilitatea”, a precizat primarul Tudor Pendiuc.
    Gica Dobrin:”As cumpara eu FC Arges!”
    Sotia Printului din Trivale, Gica Dobrin spune ca situatia de criza in care se afla clubul alb-violet si pericolul destramarii echipei nu-i dau pace.“E păcat de această echipă! Acum, se distruge tot ce s-a clădit cu multă muncă, zeci de ani. În situaţia actuală, nu ştiu cât mai poate rezista clubul. Dacă aş avea putere financiară, aş cumpăra FC Argeş şi aş investi mult mai mult în şcoala de fotbal”, spune dezamagita Gica Dobrin.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3