NOR CURIER 930X122

eftimie_dacia

„M-am saturat de toti vagabonzii si derbedeii de la Dacia!”

Mioveni. 24 noiembrie 2009. Dacia Mioveni.
Parcursul slab din ultimele etape al Daciei Mioveni nu a ramas fara urmari. Astfel, dupa egalul cu Baia Mare, antrenorul principal al echipei, Iordan Eftimie, si secundul lui, Marius Stoica, au fost suspendati din functii. Decizia este valabila pana pe 5 decembrie, cand se va termina oficial turul campionatului ligii a doua, apoi Consiliul Director al clubului urmand sa decida care va fi viitorul bancii tehnice a echipei.
Primarul orasului Mioveni, Ion Georgescu era foarte suparat de situatia existenta la clubul Dacia si a declarat ca va avea o intrunire cu jucatorii si cu intreg staff-ul tehnic si administrativ, deoarece isi doreste sa elimine din echipa pe cei care nu merita sa poarte statutul de jucator. „M-am saturat de toti vagabonzii si derbedeii de la Dacia, in aceasta iarna vom face curatenie generala la nivel de jucatori, pentru ca de trei sferturi dintre ei m-am saturat. Nu vreau sa mai dau sa manance la copiii oamenilor, copii pentru care fotbalul este o stiinta prea dificila, multor jucatori de la Dacia le sugerez sa se recalifice. De exemplu, ma gandesc sa-i angajez la spatii verzi, dar mi-e teama ca intru in vreo belea, pentru ca astia nici nu or sa stie sa tunda iarba. Pe mine ma bate gandul ca, incet-incet, sa ma retrag din fotbal, pentru ca am alte preocupari mai importante”.
Dacia Mioveni ocupa locul 5 in clasamentul Ligii secunde la fotbal reusind sa obtina 25 de puncte, in timp ce lidera clasamentului are 28 de puncte.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3