930X122 MAIA

muscel

RALIUL MUSCELULUI, SPECTACOL ȘI ADRENALINĂ

Sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv și cu sprijinul tradițional al Primăriei Câmpulung, organizatorul, un club de profil, invită toți iubitorii de motorsport să participe la a treia ediție a Trofeului Câmpulung Muscel. Trofeul reprezintă etapa a VII-a a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop.

Citiți și: Șoferi, vi se pregătește ceva nou!

Evenimentul se va desfăşura în zilele de 20 și 21 septembrie în superba zonă a barajului Râușor. Mai exact, pe un traseu în lungime de trei kilometri situat pe DJ 734, recent modernizat cu fonduri europene, sector aflat între Lerești și Cabana Voina.

”Este onorant pentru noi să găzduim a VII-a etapă din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă și suntem convinși că toți participanții la acest eveniment se vor bucura de un spectacol sportiv de mare calitate, dar și de peisajul mirific al zonei Muscel!”, declară Călin Andrei, primarul municipiului Câmpulung. (Foto: rallyzoom.ro)

Citiți și: Schimbare majoră în Codul Rutier 2024: Radarul Poliției, ajustat în favoarea șoferilor

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA