930×122 CAPRA 5

    Rally_Cross

    Rally Cross la Bradu, weekend-ul viitor

    Pe 15 şi 16 octombrie, la Bradu, se va desfăşura a şaptea etapă din cadrul Campionatului Naţional de Rally Cross, „Cupa Argeşul”. Întrecerile vor avea loc pe pista de concurs din localitatea Podeanca, o pistă spectaculoasă, pe macadam, care a găzduit şi anii trecuţi confruntări spectaculoase între şoferii dispuşi să-şi forţeze bolizii până la limită.

    Organizatorii Procar Racing Team Piteşti şi Primăria Bradu pun la dispoziţia concurenţilor o pistă de macadam, lungă de 1,2 Km. Interesant la acest tip de raliu este că sunt acceptate la start nu numai autovehicule omologate, ci şi cele cu omologarea expirată! Vor exista patru clase, organizate în funcţie de capacitatea motorului, de la 1400 cmc la peste 2000 de cmc şi tracţiune 4×4. Pentru calificarea în finală, fiecare echipaj înscris va efectua patru tururi, iar cei intraţi în finală vor rula cinci tururi. La final, organizatorii vor oferi primilor clasaţi cupe, diplome, medalii şi tricouri, iar câştigătorii vor puncta în clasamentele de sfârşit de an ale Campionatului naţional de Rally Cross.

    Anul trecut, „Cupa Argeşul” a fost adjudecată de echipa CS Procar Racing Team, care a câştigat la clasa „Juniori” şi la clasa 1800 cmc, prin Bogdan Cornea, respectiv Robert Vissa. Locul 2 la echipe a fost ocupat de CS Sprint Club Mioveni, iar pe ultima treaptă a podiumului a urcat CS Iseco Tg. Mureş.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90