EcoMoto 930×122

baschet

REMARCABIL! SUCCES PENTRU O ŞCOALĂ RENUMITĂ DIN PITEŞTI

Succes pentru o şcoală renumită din Piteşti. Echipa de baschet masculin a Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Piteşti a obţinut o performanţă remarcabilă.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Tinerii baschetbalişti s-au calificat în etapa naţională a campionatului destinat şcolilor gimnaziale, etapă finală care se va desfăşura în Arad în perioada 24-27 mai 2017. În Arad cele mai bune 8 echipe de baschet masculin de şcoală gimnazială din întreaga ţară îşi vor disputa titlul naţional.

Piteştenii au obţinut calificarea la turneul final care va fi găzduit de Arad după ce în weekend au câştigat etapa regională desfăşurată în Târgovişte. Baschetbaliştii de la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Piteşti s-au impus în faţa celorlalte competitoare din regiunea Muntenia. Etapa regională a reunit campioanele din 7 judeţe.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3