930 x122 grota rece

SCM_Pitesti_cu_Mirosi

Remiză în derby-ul judeţean: Dănuţ Coman – SCM Piteşti 1-1

SCM Piteşti a înregistrat al doilea rezultat de egalitate în compania unei pretendente la promovarea în Liga a III-a. Echipa Primăriei Piteşti a scos un 1-1 pe terenul Şcolii de Fotbal Dănuţ Coman, după ce în prealabil remizase şi contra Viitorului Ştefăneşti. Graţie acestui egal, SCM a urcat din nou pe primul loc al clasamentului, având acum acelaşi număr de puncte cu AS Rucăr.

Aşa cum am anticipat cu o săptămână în urmă, SCM Piteşti a pierdut şefia clasamentului Ligii a IV-a pentru doar câteva zile, şi aceasta doar fiindcă nu a jucat weekend-ul trecut. Sâmbătă, pe terenul sintetic din cadrul Complexului „Nicolae Dobrin”, formaţia pregătită de Ioan Ceauşu a terminat nedecis confruntarea cu principala contracandidată la promovare, Şcoala de Fotbal Dănuţ Coman, cea care are în componenţă juniori de mare valoare, proveniţi de la FC Argeş, precum şi câţiva jucători renegaţi tot de către alb-violeţi: Panait, Cotigă sau Boboacă.

Experienţa crescută a jucătorilor de la SCM Piteşti s-a văzut încă din startul partidei, când aceştia au luat jocul pe cont propriu. Neacşu a deschis scorul şi partida se părea că se va termina cu victoria echipei Primăriei, dar un penalty contestat de către oaspeţi, spre finalul meciului, a contribuit la restabilirea egalităţii. În urma acestui rezultat, lupta la vârf s-a strâns foarte tare, patru echipe fiind despărţite de doar trei puncte! Etapa viitoare consemnează un alt derby, locul 1 contra locului 2, SCM Piteşti – AS Rucăr!

Clasament Liga a IV-a (în partea superioară):

1. SCM Piteşti               13    10    3    0    54- 8    33
2. AS Rucăr                 13    10    3    0    36- 8    33
3. AFC Dănuţ Coman   13      9    3    1    49-11    30
4. Viitorul Ştefăneşti    13      9    3    1    39- 8    30

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90