EcoMoto 930×122

TENIS

Rezultatele finale ale Trofeului Consiliului Județean la tenis de câmp

Ieri s-a încheiat la Star Arena din Bascov a zecea ediție a „Trofeului Consiliului Județean Argeș”, turneu internațional masculin de tenis de câmp dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari.

Competiția, la care au participat sportivi din 15 țări, s-a desfășurat grație parteneriatului dintre Consiliul Județean și Federația Română de Tenis, cofinanțatori ai turneului, și a fost organizată de Tenis Club AS Pitești.

În finala de dublu, România a fost reprezentată de perechea Alexandru Carpen/Dacian Crăciun, care a pierdut în fața perechii din Italia, formată din Claudio Fortuna și Giulio Torroni. Scorul a fost 6-3, 6-1 pentru italieni. Finala probei de simplu s-a disputat între Giulio Torroni, din Italia, și Kristijan Mesaros, din Croatia. A câștigat croatul, cu 6-1, 6-1.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3