Donaris 930 x 122

SUPORTERI

România, la baraj! Mulțumim, Olanda!

Naționala de fotbal a României s-a calificat la barajul pentru accederea la Campionatul Mondial de anul viitor din Brazilia.

Calificarea a survenit ca urmare a victoriilor pe care România și Olanda le-au obținut în această seară în preliminarii în ultimele partide ale grupei D. România a învins acasă cu 2-0 pe Estonia, prin dubla lui Marica (în minutul 30, din lovitură de pedeapsă, și în minutul 81), în timp ce Olanda s-a impus tot cu 2-0 în deplasare în fața Turciei. Grație reușitei olandezilor, naționala noastră a terminat grupa pe locul 2, cu 19 puncte, devansând Turcia (care a terminat abia pe locul 4, cu 16 puncte, după Ungaria, care a învins în această seară pe Andorra, pe teren propriu, tot cu 2-0, acumulând 17 puncte).

Grupa a fost câștigată de Olanda, cu 28 de puncte.

Meciurile de baraj se vor disputa, tur-retur, pe 15 și 19 noiembrie. România va evolua în prima partidă pe teren propriu. Numele adversarei naționalei noastre îl vom afla pe 21 octombrie, atunci când va avea loc tragerea la sorți pentru stabilirea partidelor de baraj. Adversară ne va fi una dintre următoarele naționale: Portugalia, Grecia, Croația sau Ucraina.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90