New Profesional Consult 930 x 122

Romania nu scapa de Franta

echipa-nationala-de-fotbal-romania In urma tragerii la sorti care au stabilit componenta grupelor pentru preliminariile Campionatului European din 2012, echipa nationala de fotbal a Romaniei a picat in Grupa D, alaturi de Bosnia Hertegovina, Belarus, Albania, Luxemburg si Franta, echipa cap de serie.
La fel ca si in lupta pentru calificarea la Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud din 2014, elevii lui Razvan Lucescu vor avea ca principal adversar echipa Frantei. Romania si Franta s-au intalnit de 13 ori pana acum, reprezentativa „cocosului galic” impunandu-se de 6 ori, in timp ce tricolorii au doar trei victorii. Ultimele trei meciuri dintre cele doua echipe s-au incheiat la egalitate: 0-0 la turneul final al Euro 2008, 2-2 si 1-1 in preliminariile Cupei Mondiale din 2010.
Romania si Bosnia Hertegovina s-au mai intalnit in preliminariile Campionatului European din 2004, cand „tricolorii” au castigat ambele meciuri cu echipa ex-iugoslava, insa au ratat prezenta la turneul final.
Romania si Belarus au fost incluse in grupa de calificare pentru Euro 2008, unde echipa noastra a obtinut calificarea. Mai mult, „tricolorii” s-au impus in ambele partide, de fiecare data cu scorul de 3-1. Romania si Albania s-au intalnit de 13 ori pana acum, echipa noastra reusind sa castige de zece ori, in timp ce albanezii s-au impus in doua randuri. Cele mai recente confruntari dintre cele doua echipe au fost cele din preliminariile pentru Euro 2008, cand Romania a castigat ambele meciuri.
Romania si Luxemburg sunt la a treia campanie de calificare la Campionatele Europene consecutiva in care se intalnesc. Romania a castigat toate cele patru meciuri jucate cu selectionata luxemburgheza fara sa primeasca niciun gol, reusind si un succes cu scorul de 7-0.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3