EcoMoto 930×122

    Rover_Carstea_scarita

    Rover Cârstea a marcat în fiecare meci!

    Atacantul de 22 de ani al echipei FC Argeş, Rover Cârstea, este cel mai în formă jucător al Ligii secunde! Acesta a marcat sâmbătă, în victoria cu Juventus (2-1) al şaptelea său gol din acest sezon, având cele mai multe reuşite dintre jucătorii ambelor serii. De remarcat este însă că Rover Cârstea este singurul fotbalist din România care a înscris în fiecare meci pe care l-a disputat!

    După ce a fost declarat jucătorul etapei a treia, când a marcat o dublă în meciul cu FC Târgovişte, Rover Cârstea are şanse destul de mari să bifeze performanţa de acum trei runde. Atacantul Argeşului a făcut o partidă excelentă la Bucureşti, contra Juventusului, unde a reuşit al şaptelea gol stagional. Impresionant este că Rover Cârstea nu marchează oricum, ci îi place să o facă şi cu stil. Sâmbătă, el a înscris prin „foarfecă”, după ce cu Chindia şi Gloria Bistriţa marcase prin „scăriţe”. „Am văzut că mingea vine învârtită şi am lovit-o din foarfecă”, a explicat la finalul meciului Cârstea, fotbalist care a debutat în Liga I sub comanda regretatului Constantin Cârstea, în vara anului 2007, la vârsta de 18 ani neîmpliniţi.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90