EcoMoto 930×122

    Rover_Carstea_promitator

    Rover Cârstea, dorit de Dinamo!

    Acum o săptămână, antrenorul echipei FC Argeş, Viorel Dumitrescu, trăgea speranţa că Rover Cârstea va mai rămâne la Piteşti şi după terminarea turului de campionat. Azi, s-a lămurit misterul: golgheterul Argeşului este pe lista scurtă a lui Dinamo! Lidera la zi a Ligii I îl doreşte pe atacantul care a marcat 10 goluri în 13 etape în eşalonul secund, considerându-l înlocuitorul perfect pentru „rebelul” Liviu Ganea.

    Unul dintre cei mai promiţători atacanţi tineri din România, Liviu Ganea, refuză să îşi prelungească înţelegerea cu Dinamo, care expiră în vara anului viitor. Prin urmare, de la 1 ianuarie 2012 Ganea poate semna cu orice club doreşte, fiindcă intră în ultimele şase luni de contract. Cum conducerea clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare nu doreşte să-i mărească salariul lui Liviu Ganea, aceasta s-a orientat către un fotbalist care să-l înlocuiască. Şi nici nu putea găsi un fotbalist mai bun decât Rover Cârstea, golgheterul lui FC Argeş! Rover este exact pe profilul lui Ganea, un atacant care aleargă foarte mult, îi plac spaţiile largi, driblează foarte bine în regim de viteză şi are execuţii foarte spectaculoase. Rover Cârstea are 22 de ani şi a debutat la FC Argeş în vara lui 2007, iar acum este cel mai bun jucător al formaţiei clasate pe locul al treilea al Seriei B a Ligii a II-a.

    Cârstea ar putea ajunge la Dinamo încă din această vară sau, cel mai târziu, la vară. „Este singura ofertă primită din Bucureşti”, ne-a declarat o sursă din clubul alb-violet, fotbalistul mai fiind dorit şi de alte echipe din Liga I.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3