Donaris 930 x 122

Rover_Carstea

Rover Cârstea, jucătorul etapei a treia!

Nici nu s-au stins ecourile victoriei din week-end, 3-0 cu Mureşul Deva, succes care a propulsat-o pe FC Argeş pe primul loc al Seriei B după patru etape, că gruparea alb-violetă bifează o altă lovitură de imagine! Atacantul Rover Cârstea, golgheterul echipei în acest debut fulminant de campionat (cinci goluri în patru meciuri), a fost declarat jucătorul etapei trecute din întreaga Ligă secundă! Cu cele două reuşite în meciul de la Târgovişte (2-2 cu Chindia), Cârstea i-a impresionat pe specialişti şi pe microbiştii români.

Rover Cârstea a strâns un procent de 24% din cele aproape 1.000 de voturi exprimate, depăşindu-i pe mult mai cunoscuţii săi competitori: Laszlo Sepsi (fost fotbalist la Benfica Lisabona), Daniel Florea (ex-Şahtior Doneţk), foştii stelişti care au evoluat în Liga Campionilor, Marius Onofraş şi Alexandru Tudose sau fostul golgheter al lui CFR Cluj, Cosmin Tilincă.

După disputarea derby-ului Seriei B, Gloria Bistriţa – Poli Timişoara 2-2, FC Argeş a rămas pe primul loc, la egalitate de puncte cu cealaltă echipă alb-violetă, Poli, şi la două puncte distanţă de Gloria Bistriţa, pe care argeşenii o vor întâlni sâmbătă în Trivale.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90