930 x122 grota rece

    Rover_Carstea_promitator

    Rover Cârstea, printre cei mai promiţători jucători din Liga a II-a

    Golgheterul la zi al Ligii a II-a, Rover Cârstea, este văzut de către microbiştii români drept unul dintre cei mai promiţători tineri fotbalişti, într-un sondaj iniţiat de prestigiosul cotidian de sport Gazeta Sporturilor! Rover Cârstea se află momentan pe locul 4, dintr-un lot de 20 de tineri foarte valoroşi, majoritatea componenţi ai loturilor naţionale de juniori sau tineret.

    Clasamentul celor mai promiţători fotbalişti este condus de dinamovistul Raphael Stănescu, care a întrunit 21% din sufragii (1.300 de voturi). Pe următoarele două locuri sunt doi tineri de la Poli Timişoara, Florin Ilie şi Andrei Dăruială, şi abia al patrulea este clasat golgheterul Ligii secunde, cu opt goluri marcate în şapte etape, Rover Cârstea. Atacantul piteştean are 460 de voturi, ceea ce înseamnă 7,41% din sufragii. De remarcat este că numărul votanţilor este destul de mare, eşantionul fiind de 6.200 de persoane!

    În acest TOP 20 este inclus şi un al doilea fotbalist de la FC Argeş: portarul în vârstă de doar 19 ani, Dănuţ Croitoru. Acesta este, deocamdată, pe ultimul loc, cu doar 76 de voturi, dar Croitoru abia acum îşi face un nume. După prestaţiile excelente din ultima perioadă, Croitoru a intrat în vederile specialiştilor, care-l văd ca fiind unul dintre cei mai talentaţi tineri portari din România! La ora actuală, Dănuţ Croitoru este refăcut după accidentarea suferită înaintea jocului cu Arieşul Turda şi poate reintra în poartă, la meciul de sâmbătă cu CSM Rm. Vâlcea.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90