NOR CURIER 930X122

    Andreiana

    Răzvan Andreiana a fost eliminat de la Mondialele de box

    Pugilistul piteştean Răzvan Andreiana a ratat ocazia de a intra în optimile de finală ale Campionatului Mondial de la Baku. El a fost învins în gala de aseară de către englezul Luke Campbell. La doar 21 de ani, Andreiana rămâne cu victoria din primul tur, contra letonului Dmitrijs Gutmans.

    O săptămână a trebuit să aştepte Răzvan Andreiana ca să boxeze din nou la Mondialele din apitala Azerbaidjanului. După victoria clară din prima rundă, cu letonul Gutmans, pugilistul piteştean a trebuit să ia o pauză forţată, organizatorii lăsând mult prea mult timp între două runde. Acesta pare să fi fost şi motivul pentru care Răzvan Andreiana s-a prezentat mai puţin pregătit la partida cu englezul Luke Campbell. Britanicul a controlat jocul încă de la început şi s-a impus finalmente cu scorul de 17-7, calificându-se între primii 16 boxeri ai lumii la categoria 56 de kilograme.

    După argintul de la Campionatul Mondial de tineret din urmă cu doi ani, pentru sportivul descoperit de antrenorul Ioniţă Mărăşescu este a doua participare la o competiţie de o asemenea anvergură. Răzvan Andreiana rămâne o speranţă a boxului românesc, el mai având în palmares un aur la Campionatele Europene de cadeţi (2007) şi un bronz la Europenele de seniori, de la începutul acestui an!

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90