NOR CURIER 930X122

Andreiana

Răzvan Andreiana va participa la Mondialele de box!

Pentru prima oară după ce Crinu Olteanu a cucerit aurul la Campionatul Mondial de la Houston, în 1999, un pugilist argeşean va participa la cea mai tare competiţie de box Mondialele de la Baku (Azerbaidjan). Transferat în urmă cu trei ani de la CS Mioveni la Dinamo, Andreiana a devenit cea mai mare speranţă a boxului românesc! La doar 21 de ani, pugilistul descoperit de antrenorul Ioniţă Mărăşescu are în palmares aurul la Campionatul European de cadeţi (2007), argintul la Campionatul Mondial de tineret (2009) şi bronzul la Campionatul European de seniori (2011)!

Nu i se va cânta imnul României
Dacă, prin absurd, Răzvan Andreiana va câştiga medalia de aur la Mondialele de la Baku, argeşeanului nu i se va cânta imnul şi nici nu se va ridica steagul României pe stindard! Andreiana, la fel ca şi ceilalţi şapte pugilişti români, va reprezenta Federaţia Internaţională de Box Amator (AIBA), din cauza faptului că Federaţia Română de Box a fost suspendată pentru acţiunile preşedintelui Rudel Obreja. Cu toate că, iniţial, românilor nu li s-a permis acceptul la competiţie, până la urmă s-a ajuns la această soluţie de compromis.

Până joi, când delegaţia condusă de antrenorii Valentin Vrânceanu şi Napoleon Gheorghe va decola spre Baku, boxerii se antrenează la Centrul Olimpic de la Bascov.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90