NOR CURIER 930X122

Pitesti

S-A APROBAT! DECIZIE PENTRU SALA POLIVALENTĂ DIN PITEȘTI

Decizie pentru Sala Polivalentă din Pitești. Reunit astăzi în ședință ordinară în plen, Consiliul Local Piteşti a aprobat prin vot studiul de fezabilitate pentru construirea Sălii Polivalente (în zona străzii Basarabia – varianta de legătură între cartierele Craiovei şi Prundu).

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Potrivit studiului, investiția se va ridica la 45.000.000 de lei. Sala va avea o capacitate cuprinsă între 4.500 şi 5.200 de locuri, iar forma ei va fi rectangulară.

Proiectul este propus a fi finanțat direct de la Guvern. Dacă nu se vor obține bani de la Guvern, Primăria Pitești va încerca atragerea de fonduri europene. În acest sens, proiectul va fi depus spre analiză la Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia. În funcție de data obținerii finanțării, ulterior va fi organizată licitația pentru desemnarea constructorului și vor fi stabilite termenele de execuție. Detalii despre acest proiect, AICI.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90