Donaris 930 x 122

minge

S-a jucat derbiul! A rămas SCM pe primul loc?

Seria a șasea din Liga III la fotbal a programat în această după-amiază majoritatea partidelor din etapa cu numărul 10.

SCM Argeșul Pitești a jucat în deplasare, cu Chindia Târgoviște. A fost derbiul seriei, înaintea partidei cele două echipe ocupând primele două poziții (SCM-locul 1, Chindia-locul 2), cu același număr de puncte și despărțite doar de golaveraj. Situația în clasament a rămas neschimbată după meciul de astăzi!

Scor final: 1-1. Primii care au marcat au fost piteștenii, în minutul 26, prin Drăgan. Gazdele au egalat repede, prin Călin, în minutul 32. Rezultatul menține SCM pe locul 1, cu 23 de puncte. Chindia își păstrează locul 2, tot cu 23 de puncte, dar cu golaveraj inferior.

Cealaltă echipă care reprezintă județul Argeș în Liga III, Atletic Bradu, a întâlnit pe teren propriu pe fostul lider al seriei a șasea, FC Zagon. A fost un meci cu final palpitant! Gazdele au deschis scorul prin Ruță, în minutul 15. Covăsnenii au egalat în minutul 60. Autor: Borbely. Spre finalul partidei, în minutul 87, Atletic Bradu a preluat din nou conducerea. A marcat Căldăraru, din lovitură de la 11 metri. Oaspeții au egalat, însă, în ultimul minut de joc, prin Mircescu. Scor final: 2-2.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90