Donaris 930 x 122

S-a dezlegat misterul! Vezi la ce echipă din România va juca Mutu!

După cum v-am informat, Adrian Mutu a declarat noaptea trecută, într-o emisiune de pe Digi Sport 1, că va reveni ca fotbalist în România. Argeșeanul nu a precizat, însă, la ce echipă, rezumându-se să afirme că este vorba de o surpriză.

În urmă cu puțin timp, misterul a fost dezlegat. Mutu va juca la Petrolul Ploiești! Informația este furnizată de publicația Jurnalul Prahovean, care scrie că președintele Petrolului, Dan Capră, a confirmat știrea: „Am avut mai multe discuţii cu Adrian Mutu şi există în acest moment un acord ferm al jucătorului că din retur va juca la Petrolul. Mai mult decât atât, pot să vă spun că nici oficialii de la Ajaccio, actualul club al lui Mutu, nu se opun acestui transfer!”, a declarat Capră, potrivit Jurnalului Prahovean. Se pare că cel mai important rol în aducerea lui Mutu la Petrolul îl are antrenorul principal al acestei echipe, fostul internațional Cosmin Contra. Cei doi sunt buni prieteni.

Adrian Mutu se află sub contract cu Ajaccio, dar clubul francez este de acord să-l transfere.

Originar din Argeș, consacrat ca fotbalist la FC Argeș, de unde a plecat la Dinamo, Mutu este și cetățean de onoare al municipiului Pitești.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90