NOR CURIER 930X122

SUPORTERI

Samba Grecia!

În urmă cu puțin timp s-a încheiat la Pireu prima manșă a barajului Grecia-România contând pentru calificarea la Campionatul Mondial de fotbal de anul viitor din Brazilia.

La capătul unei partide în care elevii lui Victor Pițurcă au evoluat slab, scorul a fost 3-1 (2-1) pentru Grecia. Primii care au marcat au fost gazdele, prin reușita din minutul 14 a lui Mitroglou. La acest gol există suspiciuni de off-side. România a egalat repede, 5 minute mai târziu, prin Stancu. Și mai repede, în minutul 21, grecii au revenit în avantaj, autorul golului fiind Salpingidis. În repriza a doua, în minutul 67, Mitroglou a marcat din nou: 3-1 pentru greci. În minutul 89 gazdele au mai marcat o dată, dar golul a fost anulat pe motiv de off-side. În minutul 90+1 Lazăr a fost eliminat de pe teren, primind pentru fault al doilea cartonaș galben.

Amintim că returul se va juca marți, 19 noiembrie, de la ora 21, pe „Arena Națională” din București.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3