930 x122 grota rece

    minge

    Cazul Bricheta II! Scandal la meciul Rapid-Steaua!

    La scorul de 1-1, în minutul 82, partida Rapid-Steaua, contând pentru etapa a 26-a Ligii I la fotbal și disputată în această seară, a fost întreruptă. Decizia i-a aparținut arbitrului central Sebastian Colțescu.

    Acesta a hotărât să suspende meciul timp de câteva minute după ce din tribunele stadionului din Giulești suporterii Rapidului au aruncat cu brichete și scaune din plastic. O brichetă l-a lovit în frunte pe stelistul Chiricheș. Incidentele au apărut imediat după ce Steaua a egalat, prin Bourceanu. Scutierii de la Jandarmerie au luat poziții atât în tribune, cât și pe teren. Rapid deschisese scorul încă din minutul 9, din lovitură liberă, prin Herea. De altfel, și startul partidei a fost întârziat câteva minute din cauza petardelor și a fumigenelor aruncate din tribune. Galeria Stelei nu a fost prezentă, nemulțumită că a primit prea puține bilete de la organizatori.

    Meciul a fost reluat după câteva minute. Scorul final a rămas 1-1.

    Suporterii Rapidului recidivează după ce, tot în Giulești și tot la un meci cu Steaua, în martie 2008, o brichetă aruncată din tribune l-a lovit pe arbitrul central, Alexandru Deaconu. Arbitrul a decis oprirea jocului în minutul 74, la scorul de 1-0 pentru Rapid, dar ulterior Steaua a câștigat partida la masa verde, cu 3-0.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90