New Profesional Consult 930 x 122

international_jucatori

Scapati de la retrogradare, Interistii se pregatesc de Europa League!

Pitesti. 17 mai. 2010.
Odiseea lui FC International in Liga intai continua. Benone Lazar, patronul lui FC International nici nu a scapat bine de emotiile retrogradarii ca a si fixat deja obiectivul pentru viitorul sezon. Lazar are planuri mari pentru interistii si pentru tehnicianul Ionut Badea caruia ii ridica stacheta pana la nivelul Europa League. ”Primul obiectiv, cel pe termen scurt, salvarea de la retrogradare, a si fost indeplinit. Urmeaza celelalte doua: participarea in Liga Europa si al doilea o sa-l vedeţi”, a declarat Lazar pentru gsp.ro.
Cu doar o ultima etapa inainte de finalul campionatului de pe locul 12, cu 36 de puncte, la diferenta de 5 puncte fata de ultimul loc retrogradabil, FC International este practic salvata. Dupa ce a fost la o jumatate de pas pe marginea prapastiei, finantatorul Benone Lazar nu se multumeste cu pocul actual din clasament si impune pe ultima suta de metrii pretentia ca Interul sa-si consolideze pozitia in meciul cu Steaua de sambata. In scurta pauza competitionala, interistii promit ca vor porni o campanie de achizitii dupa gustul si aprecierea lui Badea, care in ciuda ofertelor venite de la alte cluiburi si-a facut planuri in continuare alaturi de echipa din Curtea de Arges.
Dupa ultima partida din 22 mai, jucatorii se vor reuni pe 11 iunie, urmand ca pana la vizita medicala de pe 17 iunie sa efectueze mai multe teste fizice. Pe data de 24 iunie lotul Interului va zbura spare cantonamentul din Austria unde vor sta pan ape 9 iulie. In aceasta perioada elevii lui Ionut Badea au programate amicable pe 26.06, 28.06, 30.06, 02.07 si 04.07. dupa revenire in tara, FC International se va pregati in baza de la Valea Iasului, iar pe 17 iulie vor sustine ultimul amical. Campionatul 2010-2011 se va relua in data de 24 iulie, in plina arsita a verii, mai devreme ca niciodata.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3