New Profesional Consult 930 x 122

    Arges_Volei_-_Rapid

    SCM CSU Argeş Volei a învins pe Rapid într-un meci amical

    Echipa feminină de volei a continuat pregătirile pentru noul sezon al primului eşalon, în care tocmai a revenit, cu un meci amical disputat ieri seară, în compania fostei campioane Rapid Bucureşti. Piteştencele au învins cu scorul de 3-1 şi se pregătesc să participe la un turneu amical, programat la sfârşitul acestei săptămâni la Craiova.

    Altădată o echipă de temut, în faţa căreia nu mişca nimeni, Rapid a ajuns o umbră a grupării de odinioară. A retrogradat şi, ca multe alte formaţii româneşti, încearcă să o ia de la capăt cu un lot format numai din tinere jucătoare.

    Ieri, în sala de sport a Facultăţii de Sport din Piteşti, Rapid nu a dat decât o palidă replică fetelor antrenate de Nicoleta Iatan. Acestea au câştigat cu scorul de 3-1 şi se pregătesc de două turnee amicale în două săptămâni. Primul va avea loc la Craiova, iar al doilea la Bucureşti. Nicoleta Iatan a folosit întreg lotul pe care îl are la dispoziţie, începând partida cu sextetul de bază, format din Paşca, Vâlcu, Ilina, Vlad, Rogojan şi Bălănescu.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90