Donaris 930 x 122

Arges_Volei

SCM CSU Argeş Volei a pierdut la mare luptă primul meci

Sâmbătă seară, la o oră ce rivalizează cu cea din Liga Campionilor la fotbal (21:45), a început meciul echipei feminine de volei SCM CSU Argeş Volei, din cadrul primei manşe a Cupei României. Formaţia pregătită de Nicoleta Iatan şi Mugur Niculescu a pierdut cu 3-1 în faţa CSŞ Medicina Tg. Mureş, după ce a condus cu 1-0 la seturi.

Programul încărcat al turneului de la Zalău le-a dat peste cap pe voleibalistele piteştene, care au trebuit să aştepte aproape două ore peste ora oficială de începere a partidei cu CSŞ Medicina Tg. Mureş, din cadrul primei manşe a Cupei României. La o oră târzie, total neobişnuită pentru un meci de volei, SCM CSU Argeş Volei a început mai bine şi a dominat mare parte din primul set, pe care l-a câştigat cu 25-18.

Jocul a fost în continuare foarte echilibrat, mergânde-se „cap la cap” în toate cele trei seturi care s-au mai disputat. Din păcate, experienţa scăzută în competiţiile mari şi-a spus cuvântul pentru fetele Nicoletei Iatan, care au ratat de fiecare dată finalurile de set. Târg-mureşencele, ocupantele locului 5 ediţia trecută de campionat, au taxat naivitatea piteştencelor şi au încheiat meciul cu trei seturi câştigate la limită: 25-22, 25-21 şi 25-22.

Astăzi are loc revanşa. Dacă SCM CSU Argeş Volei învinge cu 3-0 sau cu 3-1, dar în acest ultim caz, să piardă mai puţine puncte, piteştencele se pot califica în „Final Four” al Cupei României la volei feminin, care se va desfăşura în luna mai a anului 2012.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90