Donaris 930 x 122

chindia

minge

SCM a marcat golul de aur!

Piteștenii de la SCM Argeșul au intrat mulțumiți în vacanța de iarnă. Astăzi, în ultima etapă din acest an a Ligii a III-a la fotbal, SCM a obținut o victorie categorică și a revenit pe primul loc al seriei a șasea.

Citiți și: Exclusiv. Imagini tulburătoare! Fotbalist piteștean, găsit pe jos într-o stare șocantă!

Fotbaliștii de la Sport Club Municipal au învins cu 4-0 în deplasare pe Avântul Reghin. Golurile au fost marcate de Avramescu, în minutul 7, de Albu, în minutul 58, de Dulcea, în minutul 79, și de Iancu, în minutul 81. Chiar dacă, la rândul ei, a bătut în deplasare cu 2-1 pe Urban Titu, Chindia Târgoviște a pierdut primul loc la golaveraj. Diferența este de doar un gol! SCM Argeș are + 23 la golaveraj, iar Chindia, + 22. Amintim că în precedentele două etape SCM înregistrase semieșecuri (rezultate de 0-0), ceea ce a determinat pierderea temporară a statutului de lider.

Tot astăzi, cealaltă echipă din Argeș care activează în Liga a III-a, tot în seria a șasea, Atletic Bradu, a câștigat acasă, cu 4-1, în fața târgoviștenilor de la FCM.

Citiți și: Eveniment mult așteptat la Pitești Arena

Precizăm că, din cauza vremii nefavorabile, Federația Română de Fotbal a decis să amâne pentru anul viitor disputarea celor două etape care mai erau programate pentru acest an.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3